Általános Szerződési és Felhasználási feltételek


Örömmel üdvözöljük a www.cegledgumi.hu ’Cegléd Gumi honlap ’ vásárlói között, ahol jó minőségű és olcsó gumiabroncsokat, acél-és könnyűfém keréktárcsákat vásárolhat!


Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni honlapunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.


A www.cegledgumi.hu ’Cegléd Gumi honlap ’üzemeltetését, technikai karbantartását a megrendelések visszaigazolását, számlázását, csomagolását, átadását a futásszolgálat részére az FEMA Magyarország Kft. végzi.


Jelen Általános Szerződési Feltételekben rögzítettek alapján, Magyar nyelven kerül megkötésre a szerződés, mely nem minősül írásban megkötöttnek, nem kerül iktatásra, utólag nem elérhető, továbbá nem utal magatartási kódexre.


A CeglédGumi honlap működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A www.cegledgumi.hu megrendeléseit a FEMA Magyarország Kft. teljesíti.
 

Az eladó
 

FEMA Magyarország Kft
2700 Cegléd Jászberényi út 130.
Adószám: 23069925-2-13
Cg. 13-09-142942
Tel:+36/30/228-9244
Tel: +36/20/981-4322
E-mail: femagumi@gmail.com
Ügyfélszolgálat: Hétfő- Péntek 8:00-17:00-ig, Szombaton 8:00-12:00-ig

A szerződés tárgya


A FEMA Magyarország Kft www.cegledgumi.hu CeglédGumi honlap néven üzemeltetett internetes áruházában található valamennyi termék. A termékek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.
 

Vásárlás, vételár, fizetési feltételek
 

A www.cegledgumi.hu ’Ceglédgumi honlap' a vásárlás interneten keresztül lehetséges. A FEMA Magyarország Kft. fenntartja a jogot, hogy különösen nagy értékű megrendelés esetén a megrendelés teljesítését előleg megfizetéséhez kösse.
A www.cegledgumi.hu ’Ceglédgumi honlap' mindenki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. Az áruházban történő vásárlás egyúttal az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti. A FEMA Magyarország Kft. fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát.
A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. Az áruházban feltüntetett árlista nem feltétlenül jelent valós készletet. Amennyiben egy termék nincs raktáron, vagy beszerzése elhúzódna, ezt jelezzük a megrendelő felé.
A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor a futárnak fizeti.
Biztosítunk lehetőséget a megrendelt termékek személyes, telephelyünkön történő átvételére is!
 

Rendelési információk


A vásárlás nem csak regisztrációval lehetséges.
 

A megrendelések feldolgozása


A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadni, ha a vásárló a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat maradéktalanul megadja. Kérjük olyan telefonszámot (akár többet is) adjon meg, melyen munkatársunk napközben fel tudja venni a kapcsolatot Önnel. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a FEMA Magyarország Kft. nem vállal felelősséget.
A megrendelések feldolgozása munkanapokon: Hétfő- Péntek 8:00-16:30-óráig, Szombaton 8:00-12:00-óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.


Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben vagy telefonon visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését,illetve mikor kerül átadásra a megrendelt termék a futárszolgálat részére. A visszaigazolás a megrendelés beérkezését követő 1-2 munkanapon belül történik. A kiszállítást megelőzően az FEMA Magyarország Kft. vagy a futárszolgálat értesítést küld a vevőnek a kézbesítés várható időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a jelzett időszakban az áru átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőzően legalább 24 órával visszajelezze, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára.
Szállítási határidő, raktáron lévő termékeinkre, a rendelés telefonos visszaigazolásától, ill. átutalásos előre fizetés esetén az áru ellenértékének bankszámlánkra történő beérkezésétől számítva, az egész ország területén 3 munkanap. Amennyiben megrendelés teljesítése ezt túllépné, vagy az adott termékből nincs a megrendelt mennyiség raktáron, telefonon vagy e-mailben értesítést küldünk a megrendelőnek.


A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a termékeket tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra és sérülésekre vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.


A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Személyes átvétel ceglédi telephelyünkön, készpénzzel


A megrendelt termékek egyeztetés után átvehetők ceglédi telephelyünkön, készpénzzel történő fizetéssel. A megrendelt termékeket - amennyiben nem jelöl meg más időpontot az átvételre - a rendeléstől számított 2 napig tartjuk foglalásban, ez után a rendelést feloldjuk. Amennyiben a fenti határidőn belül nem tudja átvenni a termékeket, a rendelés fenntartása érdekében kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunkon.
 

Elállás joga


A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.


A FEMA Magyarország Kft. a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.


A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A FEMA Magyarország Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Az elállási jog nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé (ide értendő a már felszerelt abroncs, keréktárcsa is).
Telephelyünkön személyesen átvett termékekre az elállási jog nem vonatkozik.
 

Elállási jog gyakorlásának menete


Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!


A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) . A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a FEMA Magyarország Kft a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján, postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)
 

Adatkezelés


A Vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A FEMA Magyarország Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók a FEMA Magyarország Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
 

Az Eladó felelősségvállalása


A FEMA Magyarország Kft. nem vállal felelősséget az elírási hibákért, a www.cegledgumi.hu ’Gumi honlap Cegléd’oldalon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért. A FEMA Magyarország Kft. fenntartja magának a jogot a Felhasználóval szemben, a szolgáltatás és a tartalom törlésére, szüneteltetésére bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, továbbá fenntartja a jogot bármilyen változtatásra, illetve a szolgáltatás és tartalom teljes körű vagy részleges megszüntetésére. A FEMA Magyarország Kft. nem vállal felelősséget sem a látogatók sem a felhasználók irányában a tartalom egészére, vagy csak egy részére vonatkozó, akár előzetes értesítés nélküli szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításból vagy a változtatásokból keletkező károkért sem. Mivel a FEMA Magyarország Kft., mint kereskedő lép fel az abroncsgyártók és a vásárló között, ezért nem vállal felelősséget, semmilyen olyan kárért, amely a vásárlás után közvetlenül vagy közvetve a gumiabroncsokkal kapcsolatos műszaki meghibásodással, balesettel, töréskárral kapcsolatos. Ön kijelenti, hogy a harmadik személy által a FEMA Magyarország Kft. -n keresztül nyújtott szolgáltatással kapcsolatos jogi és kártérítési vitákba nem vonja be a FEMA Magyarország Kft -t, és dolgozóit. Ezen ügyek intézése csak a gyártó és a vásárló hatáskörébe tartozik.
 

A Vevő felelősségvállalása


A megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az ÁSZF-ben szereplő fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a FEMA Magyarország Kft. számára. Ilyen esetben a többletköltség összegéről a FEMA Magyarország Kft. számlát állít ki.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A honlap oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a FEMA Magyarország Kft.. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.